مشاوره زوجی2024-03-12T19:04:26+03:30

مشاوره زوجی

مشاوره زوج درمانی، فضایی امن برای ارتباط با متخصصان جوونه

همه ما نیاز به فضایی امن داریم تا بتونیم بی دغدغه درباره نگرانی‌ها و مشکلات خودمون به عنوان یک زوج صحبت کنیم.

مشاوره زوجی جوونه، مشاوره زوج درمانی

حوزه های مشاوره آنلاین زوج درمانی روانشناسی

در مشاوره زوج درمانی روی چه مشکلاتی تمرکز داریم؟

Line

مشاوره ازدواج

مشاوره رابطه

مشاوره رابطه

مشاوره خیانت

مشاوره خیانت

مشاوره طلاق

مشاوره طلاق

مشاوره رابطه جنسی

مشاوره رابطه جنسی

مشاوره خانواده

تراپیست‌های مشاوره زوجی جوونه

هر آدمی با یه رویکرد خاص ارتباط می‌گیره؛ با تراپیست‌های مشاوره زوجی جوونه و رویکرد‌هاشون آشنا شو.

Line

دنبال یه تراپیست خوب می‌گردی!؟

کافیه فرم ارزیابی رو پر کنی تا در سریع‌ترین زمان باهاتون در ارتباط باشیم.

Line

نظرات

نظرات مراجعان و همراهان جوونه

Line
[smartslider3 slider="6"]

سوالات متداول

Line
نحوه برگزاری جلسات مشاوره زوجی آنلاین به چه صورت هست؟2024-03-12T11:48:00+03:30

جلسات مشاوره زوجی آنلاین به صورت تماس تصویری برگزار می شود. شما نیاز به فضای شخصی برای جلسات درمانی دارید تا با خیال آسوده بتواند درباره مسائل خود صحبت کنید. اتصال به اینترنت و دسترسی به گوشی همراه (لپ تاپ یا تبلت) برای جلسات مشاوره زوجی آنلاین ضروری هست.

در مشاوره آنلاین زوج درمانی بر چه مشکلاتی تمرکز داریم؟2024-03-12T11:54:36+03:30

این موضوع به مشکل و مسئله شما و پارتنرتان بستگی دارد اما به طور کلی رایج ترین مشکلاتی که در مشاوره آنلاین زوج درمانی بررسی می شوند عبارت اند از:

  • مسائل ارتباطی
  • فاصله عاطفی
  • امور و خیانت
  • مسائل صمیمیت
  • رویدادهای مهم زندگی
  • غلبه بر تروما
حریم شخصی و رازداری در جلسات مشاوره زوجی آنلاین به چه صورت هست؟2024-03-12T11:56:17+03:30

اولین اصل رواندرمانی رازداری هست. مطالب بیان شده در جلسات مشاوره زوجی آنلاین فقط بین شما و رواندرمانگرتان محفوظ خواهد ماند. جلسات رواندرمانی ضبط نخواهند شد و آنلاین هستند. تنها در صورتی که خطر جانی و آسیب برای مراجع کننده یا دیگران وجود داشته باشد یا در صورت دستور مقامات قضایی درمانگر نیاز هست تا وظایف خود را اجرا کند.

مدت زمان و تعداد جلسات مشاوره آنلاین زوج درمانی چقدر هست؟2024-03-12T11:57:44+03:30

مدت زمان هر جلسه رواندرمانی ۴۵ دقیقه هست (ممکن هست در بعضی جلسات نیاز به زمان بیشتری باشد). تعداد جلسات بستگی به شرایط زوج مراجع کننده دارد و تعداد جلسات ثابتی برای همه زوج ها وجود ندارد (شرایط زندگی و مشکلات زوج ها و شدت آن یا یکدیگر کاملا تفاوت هست).

تحت چه شرایطه به مشاوره زوجی نیاز داریم؟2024-03-12T12:01:18+03:30

هر زوجی در طول زندگی خود با مشکلات و چالش هایی روبرو می شوند که برای گذر از آن ها نیاز به مشاوره و راهنمایی دارند. برای مراجعه به مشاوره زوجی لزومی ندارد که حتما از اختلالات روحی و روانی رنج ببرید بلکه برای دریافت راهنمایی از روانشناس و مشاور برای گذر از چالش های روزمره نیز می توانید از یک زوج درمانگر کمک بگیرید.

اگر هر یک از چالش های زیر را با شریک زندگی خود تجربه می کنید، ممکن است زمان خوبی باشد که مشاوره آنلاین زوجین را امتحان کنید:

  • مشکل در برقراری ارتباط و/یا مشاجره مشابه بارها و بارها
  • تصمیم گیری در مورد آینده رابطه و/یا پیمایش گذارهای اصلی زندگی که بر آن تأثیر می گذارد
  • تجربه انتظارات متفاوت از رابطه
  • خیانت، شامل امور عاطفی و فیزیکی
  • مسائل مربوط به والدین و/یا خانواده
  • چالش های مربوط به صمیمیت و رابطه جنسی
  • استرس مالی یا نگرانی های مالی

مجله جوونه

یادگیری بی حد و مرز؛ جدیدترین مقالات روانشناسی را در مجله جوونه دنبال کنید!

Line

مشاوره زوج درمانی چیست؟

مشاوره زوج درمانی نوعی روان درمانی است که می تواند به شما و پارتنرتان در بهبود روابطتان کمک کند. اگر مشکلاتی در رابطه دارید، می توانید برای کمک به بازسازی رابطه خود از مشاوره زوجی کمک بگیرید. مشاوره در هر مرحله از رابطه شما، صرف نظر از آن، مفید است

مشاوره زوج‌درمانی می‌تواند طیف گسترده‌ای از مسائل مربوط به رابطه، از جمله درگیری‌های مکرر، احساس قطع ارتباط، رابطه عاشقانه، مسائل مربوط به رابطه جنسی، یا مشکلات ناشی از استرس‌های بیرونی را برطرف کند.

انواع رویکردهای درمانی در مشاوره زوجی

رویکردهای متعددی در مشاوره زوجی وجود دارد که در این قسمت به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

1- درمان عاطفی متمرکز (EFT): EFT بر بهبود وابستگی و پیوند بین شما و شریک زندگیتان تمرکز دارد. درمانگر به شما کمک می کند تا الگوهایی را که منجر به احساس قطع ارتباط می شود، درک کرده و تغییر دهید.

2- روش گاتمن: این روش شامل پرداختن به مناطق درگیری و آموزش شما و شریک زندگیتان به مهارت های حل مسئله است. هدف آن بهبود کیفیت دوستی و سطح صمیمیت بین شما و شریک زندگیتان است.

3- رویکرد الن واچتل: این یک رویکرد مبتنی بر قدرت است که شامل تمرکز بر جنبه های مثبت رابطه است. به جای سرزنش، بر بازتاب خود تمرکز می کند.

4- زوج درمانی روان پویا: درمان روان پویایی امیدها و ترس های اساسی را که به شما و شریک زندگیتان انگیزه می دهد را بررسی می کند تا به شما در درک بهتر یکدیگر کمک کند.

5- رفتار درمانی: همچنین به عنوان زوج درمانی رفتاری (BCT) شناخته می شود، این شکل از درمان شامل شکل دادن به رفتار با تقویت رفتارهای مثبتی است که ثبات و رضایت را افزایش می دهد، در حالی که رفتارهایی را که باعث منفی گرایی می شود، دلسرد می کند.

6- درمان شناختی رفتاری (CBT): همچنین به عنوان زوج درمانی شناختی رفتاری (CBCT) شناخته می شود، این شکل از درمان شامل شناسایی و تغییر الگوهای فکری است که بر رفتار تأثیر منفی می گذارد.

مشاوره زوج درمانی چه کمکی به رابطه شما می کند؟

زوج درمانی می تواند به شما و پراتنرتان این فرصت را بدهد که بر روی جنبه های مختلف مسائل مربوط به رابطه خود تمرکز کنید که می تواند شامل موارد زیر باشد:

1- نقش‌ها در رابطه: زوج‌درمانی می‌تواند به شما کمک کند نقش‌هایی را که شما و همسرتان در رابطه بازی می‌کنید بررسی کنید و پویایی‌های ناسالم را شناسایی کنید. همچنین می تواند به رفع تفاوت در انتظارات کمک کند.

2- باورها و ارزش ها: مشاوره زوجی می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا در مورد عقاید، ارزش ها و احساسات مذهبی خود و پیامدهای این جنبه ها در زندگی روزمره خود صحبت کنید.

3- امور مالی: امور مالی می تواند منبع اصلی درگیری در روابط باشد. زوج درمانی می تواند به ترویج گفتگوی باز و شفافیت در مورد عادات درآمد و هزینه کمک کند.

4- زمان صرف شده با هم: شما و شریک زندگیتان می توانید به مسائلی بپردازید که باعث خرابکاری در زمان با هم بودن شما شده است. می‌توانید درباره فعالیت‌هایی که از انجام آن‌ها با هم لذت می‌برید و چگونگی لذت‌بخش‌تر کردن زمان با هم صحبت کنید.

5- کودکان: اگر شما و همسرتان در مورد اینکه آیا می‌خواهید بچه‌دار شوید یا نه یا چگونه آنها را بزرگ کنید، همدل نیستید، مشاوره زوج‌درمانی می‌تواند به شما در بیان این نگرانی‌ها کمک کند. همچنین می تواند به عوامل استرس زا مانند مشکل در باردار شدن یا فرزندخواندگی کمک کند.

6- روابط خانوادگی: زوج درمانی می تواند به شما و همسرتان کمک کند تا مشکلات ناشی از درگیری با سایر اعضای خانواده مانند والدین، فرزندان و خواهران و برادران را حل کنید.

7- رابطه جنسی و صمیمیت: اگر شما و شریک زندگیتان مسائل مربوط به رابطه جنسی و صمیمیت یا خیانت را دارید، زوج درمانی می تواند فضای امنی را برای شما فراهم کند تا احساسات و نیازهای خود را به اشتراک بگذارید.

8- مسائل مربوط به سلامتی: بیماری های جسمی یا روانی می تواند برای شما و همسرتان سخت باشد. زوج درمانی می تواند به شما کمک کند تا با استرسی که به رابطه شما وارد می کند مقابله کنید.

9- عوامل استرس‌زای بیرونی: درمان همچنین می‌تواند به شما و شریک زندگی‌تان کمک کند تا با درگیری‌های ناشی از عوامل خارجی، مانند کار، مقابله کنید که می‌تواند بر روابط شما استرس وارد کند.

مزایای مشاوره زوجی چیست؟

برخی از مزایای مشاوره زوجی عبارت اند از:

  • یکدیگر را بهتر درک کنید
  • مشکلات رابطه را شناسایی کنید
  • بهبود مهارت های ارتباطی
  • تعارضات را حل کنید
  • تقویت دوستی و دلبستگی
  • خاتمه دادن به رفتار ناکارآمد
  • آموزش مهارت های اساسی
  • بهبود رضایت از رابطه

مشاوره زوجی آنلاین

بسیاری از زوج ها به دلیل مشغله های کاری و کمبود زمان امکان استفاده از مشاوره حضوری را ندارند، به همین دلیل گزینه مشاوره زوجی آنلاین می تواند بهترین راه برای استفاده از خدمات روانشناسی برای آن ها باشد. امروزه با گسترش استفاده از اینترنت و راه های ارتباطی آنلاین، استفاده از مشاوره آنلاین زوج درمانی توسط زوجین روز به روز در حال افزایش می باشد.

در مشاوره زوجی آنلاین، درمانگر یا مشاور شما به وسیله یک بستر ارتباطی آنلاین با شما و پارتنرتان ارتباط برقرار می کند و شما می توانید در محل زندگی خود از خدمات مشاوره روانشناسی استفاده کنید.

مزیت های مشاوره آنلاین زوج درمانی چیست؟

مشاوره آنلاین زوج درمانی یک راه حل مناسب برای مواجهه با چالش‌ها و مشکلات رابطه زوجی ها می باشدکه مزایا و فواید متعددی دارد. برخی از مزایای مشاوره آنلاین زوج درمانی عبارت اند از:

۱- صرفه‌جویی در وقت و هزینه: با مشاوره زوجی آنلاین، نیازی به سفر و صرف وقت در رفت و آمد به محل مشاوره نیست. همچنین، هزینه‌های مربوط به حمل و نقل و مسائل مرتبط با مراجعه حضوری نیز صرفه‌جویی می‌شود.

۲- آسان و در هر زمان و مکان: با مشاوره آنلاین زوجی، شما و پارتنرتان می‌توانید به راحتی با روانشناس خود ارتباط برقرار کنید و در هر زمان و مکانی که باشید، از خدمات مشاوره بهره‌برداری کنید.

۳- ترس و خجالت از گفتگوی رودرو با روانشناس: برخی زوج ها احساس ترس و خجالت می‌کنند که در مشاوره حضوری، احساس آزار یا عدم راحتی ‌کنند. با مشاوره زوجی آنلاین، می‌توانید به راحتی با روانشناس خود صحبت کنید و این ترس و خجالت را برطرف کنید.

4- مشاوره با بهترین متخصصین روانشناس: با مشاوره زوجی آنلاین، شما می‌توانید بهترین زوج درمانگر آنلاین را برای خدمات مشاوره انتخاب کنید. محدودیت مکانی در دسترسی به بهترین روانشناسان برطرف می‌شود.

5- معافیت از مراجعات غیرضروری: با مشاوره زوجی آنلاین، نیازی به مراجعه حضوری برای مشکلات کوچک و غیرضروری نیست. شما می‌توانید به صورت آنلاین با روانشناس خود در ارتباط باشید و به راحتی مشکلات روزمره‌تان را مطرح کنید.

6- حفظ محرمانگی و اطلاعات شخصی: در مشاوره آنلاین، اطلاعات شخصی شما به صورت کاملاً محرمانه تلقی و نگهداری می‌شود، که این امر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

با استفاده از مشاوره آنلاین زوجی، شما می‌توانید با این مزایا به طور موثری به بهبود روانی خود بپردازید.

زوج درمانگر آنلاین چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

اگر شما و پارتنرتان در حال بررسی مشاوره زوج درمانی هستید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا زوج درمانگر آنلاین انتخاب مناسبی برای شماست. برای تصمیم گیری آگاهانه، مهم است که چند فاکتور را در نظر بگیرید و ارزیابی کنید که آیا زوج درمانگر آنلاین با نیازها و ترجیحات خاص شما مطابقت دارد یا خیر.

5 مهارت و ویژگی ای که یک زوج درمانگر آنلاین باید داشته باشد عبارت اند از:

  • مهارت های ایجاد رابطه با مراجع
  • تعیین هدف برای مراجع
  • معلم و هدایت کننده
  • رعایت احترام و اخلاق
  • توانایی های حل مسئله

جوونه با دارا بودن بیش از 60 متخصص و تراپیست در زمینه مشاوره آنلاین زوج درمانی در خدمت همراهان و مراجعان خود می باشد. علاوه بر خدمات روانشناسی و رواندرمانی آنلاین، جوونه دوره های گروهی توسعه فردی و .. را برگزار می کند، همچنین تست های روانشناسی معتبر روانشناسی را نیز در اختیار همراهان و مراجعان خود قرار می دهد.

Go to Top